Khamis, 7 Julai 2011

FYPH-2 AMPAIAN AUTOMATIK

25 comments:

HaZaHaNaMiK berkata...

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya..tlg emailkan kat alamat ni ye. lailatula_169@yahoo.com
terima kasih

asyarf berkata...

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya..tlg emailkan kat alamat ni ye. asyrafgetz@gmail.com..
tQ...

Tanpa Nama berkata...

salam...

boleh emel dkt sy tntg litar skematik dan cara ampaian ni berfungsi...

khairilanwar1991@gmail.com

terima kasih :)

Tanpa Nama berkata...

salam..

boleh x sy nk penerangan sikit pasal projek ni..

frzmecha@yahoo.com.my

Kyrul berkata...

salam..

boleh x sy nk penerangan sikit pasal projek ni..

kyrulaz@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

boleh x mintak penerangan tentang projek ni...bole kongsi maklumat ke email sy...ezerycruzz@yahoo.com...tq...

Tanpa Nama berkata...

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya..tlg emailkan kt IMI_MaSt3r@yahoo.com

Thank you

Tanpa Nama berkata...

salam.

saya ingin membuat projek tentang ampaian automatik.Jadi,saya kurang kefahaman dalam membuat litar. boleh tolong beri penerangan terperinci dan litar skematik untuk projek ini. salam FARAH lolalo (nme fb)
email : farahshuhay@yahoo.com
syamim_azhar99@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya..tlg emailkan kat alamat ni ye. aish_aan@yahoo.com

Hana Fida berkata...

salam..hye

sy berminat sgt2 tentang projek amapian automatik..kalau bole sy nak lagi terperinci tentang projek ni.

tolong emailkan kat alamt sya nie ye.. makino_cute09@yahoo.com

thanx sgt2..

Tanpa Nama berkata...

salam.boleh x kalau saya nk mintak emailkan proposal serta cara-cara untuk membuat ampaian automatik...tolong emailkan ke almt ni yer:
nurulfarihah94@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum.

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya.tolng emailkan kat alamat ni ea..fara26893@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam.boleh x kalau saya nk mintak emailkan proposal serta cara-cara untuk membuat ampaian automatik...tolong emailkan ke almt ni..zarien92@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam...boleh tlg bg proposal x?

Tanpa Nama berkata...

salam..blh tlg bg proposal x?mcg 0176595923

undefined berkata...

saya pun mahu juga proposal dan cara-cara membuat ampaian ini . disebabkan saya student business dan bukan engineer, saya amat memerlukan . senget9@gmail.com :) tq :)

Tanpa Nama berkata...

nk mintak tolong..boleh tak bagi penerangan terperinci tentang
projek ampaian automatik serta litar
skematiknya..klau bleh.. emailkan kat alamat ni ye.
hisyam_shaid@yahoo.com
trima ksih

Tanpa Nama berkata...

nk mintak tolong..boleh tak bagi penerangan terperinci tentang
projek ampaian automatik serta litar
skematiknya..klau bleh.. emailkan kat alamat ni ye.
nurhidayahmarjaafar@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

asalam, sya brminat nk buat projek ni, bleh tlg emailkan litar skematik untuk projek ni. akizi_95@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Saya berminat dengan projek ni. Saya ingin tahu lebih detail tentang projek penggunaan komponent dan lebih detail lagi.
Nisannisa93@yahoo.com

Rumaisa Al-Khairuni berkata...

bg sikit informasi boleh

ukhti.najah96@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..saya berminat dengan projek ampaian automotik ni..bole emelkan secara details tentang projek ini..alg1594@yahoo.com..thanks..

Tanpa Nama berkata...

boleh tak bagi penerangan terperinci tentang projek ampaian automatik serta litar skematiknya..tlg emailkan kat alamat ni ye. fitrirfif@yahoo.com
terima kasih

muzxf berkata...

boleh tak bagi semua penerangan terperinci pasal projek ne..penting sangat,bagi d alamat email ne(dandan strokes@yahoo.com)

Tanpa Nama berkata...

salam sejahtera,
minta tolong.. boleh tak bagi semua penerangan terperinci pasal projek ini serta litar skematiknya..penting sangat,bagi di alamat email ini:

jannatulfirdaus98@gmail.com

terima kasih^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Terdapat ralat dalam alat ini

Featured