Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 22 Oktober 2009

PIC Controlled Intruder Alarm





>> More Info >>

37 comments:

Apiss berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy zizy_jie@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

hello...
sy sgt berminat dgn projek nie..
bley tak bgi litar skematik??
email me iiesz@yahoo.com

his berkata...

salam...
boleh saya mintak detail dan litar skematik utk projek ni?
ni e-mail sy (avenom1989@gmail.com)

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy sakura_warsz@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam,
saya juge berminat dengan projek ni. Kalo leh nak sangat litar schematic,flowchart n program utk PIC tu
tlg e mail kan kepade saye ye
aidapinklady.ajib@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dgn projek ni...blh x bg litar scematic n detail ttg projek ni...ni email sy..ai_shah87@yahoo.com...kalau nk wat tmphn cm ne yer?

Tanpa Nama berkata...

boleh saya mintak detail tentang projek nie beserta skematik dan komponen... email saya muhdshahril007@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

SALAM...
saya nk mintak tolong mintak litar skematik dan detail2 kendalian tok projek ni....
saya berminat sangat2...selain 2,saya juga nk cuba wat projek ni tok final projek sem nih...mekaseh..
email saya in_fe315@yahoo.com....

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar skli..email sy jackson_go88@hotmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar skli..email sy jackson_go88@hotmail.com

Tanpa Nama berkata...

saya juga ingin mngetahui lbih lanjut tentang projek intruder alarm ni.. bole emel kn info n litar bg projek ni tak?
emel : handsofblood666@live.com

trime kaseh.^_^

Tanpa Nama berkata...

salam.boleh saya mintak detail tentang projek nie beserta skematik dan komponen.serta apayg sepatutnya.. email saya yuyuhakushoar@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam,.,sy berminat lh dengan proek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy hasrin90@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

saya berminat projek nie...boleh emel litar skematik and coding program ic ..

Tanpa Nama berkata...

saya berminat projek nie...boleh emel litar skematik and coding program ic..
ifah_kelate@yahoo.com.my

airil berkata...

salam...
boleh saya mintak detail dan litar skematik utk projek ni?
ni e-mail sy (fazrilmuhamad@ymail.com)

Tanpa Nama berkata...

salam.....projek ni nampak menarik boleh tak email kan schematic dan coding sekali....>mk93277@gmail.com...

Tanpa Nama berkata...

salam...
sy berminat dengan projek nie bleh x bg coding program ic dan detail pasal projek ni....email sy A.S_Simple@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..ingin minta litar skematik dan detailnya..ini email saya :)
dc2min@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam... bleh saya mintax skematik untuk litar nie... saya amat berminat dengan litar nie... aqilgombuck@yahoo.com... sila emailkan kpd saya....

Tanpa Nama berkata...

hello....sy skg ni sdg jlnkan projek pic controlled intruder alarm system...bleh x sy nk mntk source code utk project ni...(ikin.52118209052@gmail.com)

Tanpa Nama berkata...

hello....sy skg ni sdg jlnkan projek pic controlled intruder alarm system...bleh x sy nk mntk source code utk project ni...email sy (ikin.52118209052@gmail.com

outdoorGurLz berkata...

SALAM...
saya nk mintak tolong mintak litar skematik dan detail2 kendalian tok projek ni....
saya berminat sangat2...selain 2,saya juga nk cuba wat projek ni tok final projek sem nih...mekaseh..
email saya hafizah_21@ymail.com

crystal berkata...

Hello. saya berminat dengan project ni. Blh email saya details(schematics, code,proposal) tentang project ni?
email saya wongleesee@gmail.com
thanks

Tanpa Nama berkata...

salam.....bole emailkn litar skematik bg projek ni x?
my_azrina@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

bley bg dtail skli nan skematik tok projek ni...
syahiran215@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

SYA MINAT DENGAN PROJEK INI..BOLEH TERANGKAN SECARA DETAIL..EMAIL
Lehh_02@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

bleh tau detail pasal projek ni? kalau nak tempah cmana? email : reeiiz11@yahoo.com

f i r d a u s berkata...

assalamuailaikum.. maaf menganggu.. sy sekarang sedang mencari tajuk projek yang baru sebab projek sy telah ditolak. jadi sy sekarang sedang mencari tajuk baru , dan sy berkenan dengan projek encik. boleh tak sy dapatkan litar skematik dari encik? jika tidak keberatan tolong sent ke email sy nightmare.neko@yahoo.com sy kesuntukan masa sekarang . :(

Tanpa Nama berkata...

salam.. sy sgt bminat dgn project ini.. blh x bg mklumat project ni skali ngn programme, block diagram and semua yg bkaitan la.. klu blh tlg email kt tengkuaishah14@yahoo.com.my or at 0179158023..

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikm,
Saya ingin mengembangkan project ini, boleh saya dikirimi schematic dan penjelasannya.
terimakasih.
deny.joecam@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..saya bmint dgn projek ni...blh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi,litar dan komponen2 yg dignakan.tq..email kt sya
jukarami_rosmaria@yahoo.com

Fifi Natasya Mohd Nazlan berkata...

salam ,
boleh emelkan saya litar skematik
and detail so on untuk projek ni tak ?
thanks :)
fiefynatasya@ymail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..
boleh emailkn sy pnerangan dan litar skematik projek ny x??
syuhanaazami@yahoo.com

syeida berkata...

Salam admin..sy berminat untuk projek ni..boleh sy tau detail tentang projek ni(litar schematic,components,functionnye,) dan cara penyelenggaraannya.. sila emailkan kpd sy di
eida.syeida@gmail.com
Tq

Unknown berkata...

GREETINGS AND TIME CHART PROGRAM FILES PLEASE.

ercan91aslan@gmail.com

ercan aslan berkata...

GREETINGS AND TIME CHART PROGRAM FILES PLEASE.

ercan91aslan@gmail.com