Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 10 Disember 2012

Smart White Board Cleaner

34 comments:

Tanpa Nama berkata...

hye, bleh tau bpe kos tok project neyy ? simple sgt, sesuai tok tenaga pngajar , tq .

Tanpa Nama berkata...

saya nak beli 1....berapa harganya

Tanpa Nama berkata...

ASSALAMUALAIKUM saudara.saya adalah pelajar akhir semester.Dan saya berminat untuk membuat projek ini.Boleh saudara membantu saya dengan memberi maklumat tentang projek ini.termasuk litar skematik dan lain2.Saya berharap saudara dapat membantu.ini email aaya shin_chan850@yahoo.com.Terima kasih

Tanpa Nama berkata...

salam tlg bg litar2 dn maklumat tntng projek ni
Shafaris_93@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam abg..blh x saya nk taw pasal projek ni?? brapa kos dye?? n dye pkai remote n program x??pleasa klau blh nk taw hari jgak??tq abg..

Tanpa Nama berkata...

salam abg..blh x saya nk taw pasal projek ni?? brapa kos dye?? n dye pkai remote n program x??pleasa klau blh nk taw hari jgak??tq abg..
ni email saya arefifmarlia@yahoo.com.

muizz mazlan berkata...

hai..sy brmnat dgn prjek ini, boleh sy tahu maklumat mgenai projek ni?
pliz pm me at muizzyunn@yahoo.com..
tq

Tanpa Nama berkata...

salam sejahtera bley dak sya nk litar dan komponen projek ney email sya rose_lann89@yahoo.com.my

Zul berkata...

Salam, saudara saya ingin berminat dengan projek ini, saya meminta jasa baik saudara supaya membantu saya dalam menjalankan projek ini dengan memberi segala info tentang projek ini, termasuk litar skematik dan lain lain secara terperinci, ini email saya mohdzulfadhli93@yahoo.com terima kasih.

zulkifli jun berkata...

salam....
saya berminat dengan projek ini
bole berikan saya segala info mengenai projek ini.terima kasih
profjun91@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam saudara.saya adalah pelajar akhir semester.Dan saya berminat untuk membuat projek ini.Boleh saudara membantu saya dengan memberi maklumat tentang projek ini.termasuk litar skematik dan lain2.Saya berharap saudara dapat membantu.ini email saya Sai.Vimalan@yahoo.com.Terima kasih

Tanpa Nama berkata...

tolong emailkan kat saya projek ini afiqfauzi93@yahoo.com.my

Suhaila Mustafa berkata...

Saya nak tahu detail pasal projek ini boleh. Email : ela_suhaila@yahoo.co.uk terima kasih

atikah bakar berkata...

saya nk tahu pasal projek nie, litar skematik dan lain. tolong emailkan projek kat saya
atikahbakar@gmail.com

atangs berkata...

ASSALAMUALAIKUM saudara.saya adalah pelajar akhir semester.Dan saya berminat untuk membuat projek ini.Boleh saudara membantu saya dengan memberi maklumat tentang projek ini.termasuk litar skematik dan lain2.Saya berharap saudara dapat membantu.ini email aaya afif07_starz93@yahoo.com.Terima kasih

Maisuri Brownies berkata...

Salam, blh sy dapatkan detail mengenai projek ini.. utk final project.. email pd sy cmah222@gmail.com

muhammad nasir berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
muhammad nasir berkata...

salam..bleh bg details tentang projek ni tak? emailkan kt kakasir22_92@ymail.com..perlukan segera..urgent..tq

zaidi berkata...

Salam, saudara saya berminat dengan projek ini, saya meminta jasa baik saudara memberi segala info tentang projek ini, termasuk litar skematik dan lain lain secara terperinci, ini email saya zaidi_icecool@yahoo.com terima kasih.

Tanpa Nama berkata...

salam, saya berminat dengan projek ini untuk projek tahun akhir sya, boleh emailkan detail tentang projek ini..
email saya sidamboyz_93@yahoo.com
terima kasih

Fadhli berkata...

Bos, saya nak tanya sikit pasal projek ni, saya nak tau pasal kos untuk membeli projek ni, bagaimana ia beroperasi dan segala penerangan mengenai projek ini. Ni email saya mohdzulfadhli93@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

hai..boleh sya tahu scra detail psai projek nie...nie email sya nurbasyirahlin@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

saya nk tahu secara detail tentang projek nie..plezzz
email nurbasyirahlin@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..projek sngt menarik dan kretif..sy amat brminat utk wt projek ini..mohon share maklumat tntang projek ini trmasuk la schematic diagram,component diperlukan serta programing klau ad..tq

email ke : aredtzm91@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Email detail projek ni nazmin955@gmail.com

kama reza berkata...

saya berminat pada projek ini.Boleh saudara emailkan lebih detail tentang tentang projek ini bersama dgn litarnya di kkamareza@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan project ni ..boleh berikan detail idea project ne termasuk litar skematik , hardware , software , software jika berkaitan full detail..hantar ke email azrulsemsira@gmail.com..... trima ksih

Tanpa Nama berkata...

Abg tolong berikan idea detail lengkap untuk sy proposal projek..hantarkan ke email kazheven@gmail.com..

Arif Ajmal Rahim berkata...

Abg bole email kan semua detail tentang projek ni. Saya berminat nak buat projek ni untuk final year project saya. Tolong hantar kan email kepada arifajmalrahim@gmail.com

zalkri berkata...

hai.saya sangat berminat mengenai projek ini. jadi saya memerlukan projek ini untuk dijadikan final year projek untuk sem ini.boleh tak emailkan lebih detail tentang projek ini.saya mahukan full detail tentangnya. termasuk litar skematik , hardware , software , programming dan lain2 mengenainya. email ke aidi.zalkri.AZ@gmail.com..terima kasih..harap jasa dan budi anda.

kakchik_blurpblurp berkata...

hai. saya berminat dengan projek ini dan ingin menjadikannya projek akhir saya. Boleh bantu saya dengan memberi details tentang projek ini. Full details kalau boleh. email saya ziraizzati4243@gmail.com . TERIMAKASIH ..

Zul Husni berkata...

Assalamualaikum.. saya ingin menjadikan projek ini sebagai projek akhir tahun saya.. boleh tak bagi detail tentang projek ini dekat zenryo96@gmail.com. Jasa baik anda amat saya hargai.. Terima Kasih... :)

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum. Saya berminat tentang projek ini. Boleh bagi detail tentang projek Ni tak dekat rosenanidaros98@outlook.com terima Kasih :)

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum ,saya berminat untuk membuat projek ini untuk projek tahun akhir, boleh tolong emailkan more detail tentang projek ini dekat ramdanazmie@gmail.com. Terima kasih :)