Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isnin, 10 Disember 2012

Tongkat Orang Buta


48 comments:

Tanpa Nama berkata...

menarik projek nie. boleh beri maklumat dan penerangan penuh unuk hasilkan projek nie. litar yg digunakan, program dan sambungan keseluruhannya... antar ke email aizollah92@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalam @salam sejahtera ...boleh mintak share idea projek ini , litar yang digunakan, programming dan keseluruhannya in full detail..hntar ke email rhomairama501@yahoo.co.uk , hp 0178658496

*~ Jiwa Bulan~* berkata...

Assalmualaikum..
nak taw psal detail2 projek ni..
bole x email pada saya @Rose_rr92@yahoo.com..
klau bole ASAP ...

Tanpa Nama berkata...

assalam @salam sejahtera..saya amat berminat dgaqn projek ini bolehkah emailkan kpada saya detail,litar skematik,komponene dan contoh proposal kpada sya..
fenfuruki_stye92@yahoo.com.my

Den Ran berkata...

boleh x kalo nak detail pasal project ne...kami bercadang untuok innovate projek ne...

mntak emel ke warandines@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh x email detail psal projek nie, termasuk coding..email sy high_wizard8910@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Ble bg Litar dan program yg digunakan untuk projek nie? k_ril883@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Sy berminat dgan projek.. Boleh bagi detail bagi keseluruhan projek ini? Email sy gadeqo888@gmail.com.. Ty...

Tanpa Nama berkata...

salam perkenalan.. saya amat berminat untuk menghasilkan projek ini.. boleh tak tolong emailkan segala details ke email saya ini.. nurraihanmustafa@gmail.com...
thanks a lot..

syairah berkata...

assalamualaikum and salam sejahtera. boleh tak bagi full details pasal projek ni , sbb nk buat as a final project. boleh email dekat syairah.amalina@yahoo.com
terima kasih :)

Tanpa Nama berkata...

assalam @salam sejahtera..saya amat berminat dgn projek ini..bolehkah emailkan kpada saya secara detail,litar skematik,komponen dan contoh proposal kpada sya..hntar kpda
nik_shaliza93@yahoo.com...

Nur Ilinadiah Ismail berkata...

Assalammualaikum wbt . Saya berminat untuk tahu tentang projek yang akhi buat . kalau kesempatan , akhi boleh email kan berkaitan projek nih pada email saya nurilinadiahismail@gmail.com . ASAP . Jazakumulaahi Khairan Kathirah . Jazakallahu Khairan :)

Tanpa Nama berkata...

menarik projek niee , bole takk email cara atau penenrangan untuk hasilkan projek niee .
*nurul_attack16@yahoo.com*
-TERIMA KASIH-

Farhani Aien berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Farhani Aien berkata...

assalam @salam sejahtera ...boleh mintak share idea projek ini , litar yang digunakan, programming dan keseluruhannya in full detail..
email:farhanifatah@yahoo.com
tq

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum.....Projek yg ditunjukkan menarik mnat sy...bleh x terangkan lebih detail fungsi projek ini,litar skematik dan komponen...harap awk bleh bantu sbb sy nak wat untuk final projek...sy da buntu smua idea sy kena reject...nnti email kan dekat email sy akram8_clown@yahoo.com

fass daud berkata...

Assalamualaikum.. projek anda menarik minat saya.. mohon jasa baik utk emailkan detail ttg projek nie..contoh proposal, litar.. idea sy semua di tolak .. terima kasih :)
email : fasfar2504@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

Saya berminat dengan projek ni. Boleh lebih terangkan lebih dalam laagi tentang projek tongkat orang buta ni.
Nisannisa93@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan projek ini. boleh emailkan saya penerangan projek dan proses pembinaan keseluruh dan litar skimatik projek ini ke azuranan@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum, mohon jasa baik anda untuk emel detail tentang projek ini. saya berminat untuk proposal projek semester saya. thnks..
peterpanterbangmelayang@yahoo.com

Ameera's berkata...

Assalamualaikum , Mohon jasa baik untuk menghantar proposal projek ini pada saya di ameera.adila51@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Assalmualaikum..
nak taw psal detail2 projek ni..tntg komponen yg dgunakn
bole x email pada saya Riddaudy_dean@yahoo.com.my.

Tanpa Nama berkata...

menarik projek nie. boleh beri maklumat dan penerangan penuh unuk hasilkan projek nie. litar yg digunakan, program dan sambungan keseluruhannya... antar ke email fahmi29887@gmail.com

Kips Dino berkata...

Sesiapa yg bwrminat sila email kami untuk berkongsi idea projek kamu..
kytronkit@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam.. sya berminat dengan projek ni.. boleh tolong share kn litar n programming in detail kpd sya.. ntar email ke ank56345@yahoo.com

Saidatun Nadia berkata...

Assalamualaikum . says berminat dgn projek nieyh . bole bgthu says mcm mne nk buat ?

Tanpa Nama berkata...

salam sejahtera...mcm menarik je idea ni...boleh minta details pasal projek ni,,
sila emailkan kepada saya
aisyhahazhar@yahoo.com
thanks

Nur Amalina Mohd Bakri berkata...

assalamualaikum.boleh tak nak tau detail mengenai projek ini.terima kasih tolong emailkan dekat alynvirgo@yahoo.com

Gcarlos Carlos berkata...

Salam blh bgi prposal mengenai projek ni x?klau blh emailkan gcarlosc50@gmail.com

Gcarlos Carlos berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

Hai... menarik juga projek ni.. boleh sentkan detail2 mengenai projek ni seperti senarai komponen , litar programming dan full detailskepada saya ? ni emailnya .. hhaziyah@ymail.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan project ni ..boleh berikan detail idea project ne termasuk litar skematik , hardware , software , software jika berkaitan full detail..hantar ke email azrulsemsira@gmail.com..... trima ksih

suresh berkata...

saya berminat dengan project ni ..boleh berikan detail idea project ne termasuk litar skematik , hardware , software , software jika berkaitan full detail..hantar ke email Suresh9336@rocketmail.com....trima ksih

zalkri berkata...

hai.saya sangat berminat mengenai projek ini. jadi saya memerlukan projek ini untuk dijadikan final year projek untuk sem ini.boleh tak emailkan lebih detail tentang projek ini.saya mahukan full detail tentangnya. termasuk litar skematik , hardware , software , programming dan lain2 mengenainya. email ke aidi.zalkri.AZ@gmail.com..terima kasih..harap jasa dan budi anda.

S Muhd88 berkata...

boleh emailkan details nya dekat saya?? please.. saya sangat berminat dengan projek ini.. tolong saya abg.. :(

S Muhd88 berkata...

emailkan ke saya smuhd88@yahoo.com .terima kasih.. sya sngt berminat dengan projek ini..

fAreeZ hAckerZ berkata...

assalamualaikum, saya berminat sangat dengan projek ni . boleh tak saya nak info pasal projek ni dengan lebih details ? 
emel : afaris240@gmail.com
boleh beri detail, proposal, equipment, cost. dan sebagainya.. 

monyok kenyek berkata...

assalamualaikum, saya berminat sangat dengan projek ni . boleh tak saya nak info pasal projek ni dengan lebih details ?
emel : monyokenyek@gmail.com
boleh beri detail, proposal, equipment, cost. dan sebagainya..

Nurul Cute berkata...

hai.saya sangat berminat mengenai projek ini. jadi saya memerlukan projek ini untuk dijadikan final year projek untuk sem ini.boleh tak emailkan lebih detail tentang projek ini.saya mahukan full detail tentangnya. termasuk litar skematik , hardware , software , programming dan lain2 mengenainya. email ke nurulcute12345@gmail.com..terima kasih..harap jasa dan budi anda.

RASHID RAZAK berkata...

boleh emailkan details nya dekat saya?? please.. saya sangat berminat dengan projek ini..
rashidash22@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

assalam...sya lihat projek ni sngt simple dan mudah...sya minta jasa rakan2 untuk mmberi idea yg menarik kpada sya untuk mmbuat projek di sem yg ke 7...sya sdh kesuntukkan masa skrng..harap rakan2 dpt membantu sya..add sya di wechat..id muhamadazim00...projek mekanikal sahaja..

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum Dan salam sejahtera..saya mintak jasa baik tuan/puan Untuk memberikan keterangan lebih lanjut tentang Projek ini..Seperti litar skematik,hardware,software,programming Dan lain..kerjasama pihak tuan/puan amat dialu-alukan...aiman_bio1234@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Hai..mohon jasa baik untuk menghantar proposal projek ini pada saya di flora_ney92@yahoo.com..tq..

Faisal Badboy berkata...

tanpa nama berkata..
hai.saya sangat berminat mengenai projek ini. jadi saya memerlukan projek ini untuk dijadikan final year projek untuk sem ini.boleh tak emailkan lebih detail tentang projek ini.saya mahukan full detail tentangnya. termasuk litar skematik , hardware , software , programming dan lain2 mengenainya. email ke faisalbadboy123@gmail.com..

Anisnajihah Anisnajihah berkata...

hai.saya sangat berminat mengenai projek ini. jadi saya memerlukan projek ini untuk dijadikan final year projek untuk sem ini.boleh tak emailkan lebih detail tentang projek ini.saya mahukan full detail tentangnya. termasuk litar skematik , hardware , software , programming dan lain2 mengenainya.
email ke anisnajihah456@gmail.com
thanks

nadhirah kamal berkata...

Salam saya berminat untuk projek nie bleh tinggalkn segala detail di email saya nadhirah9641@gmail.com ... jasa anda amat dihargai..

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum saya amat berminat dengan projek ini.. Boleh hantarkan maklumat lebih lanjut tentang projek ini ke email saya zariffznl@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum... boleh saya tau detail untuk membuatnya?? Sebb saya berminat dengan projek anda.. boleh email saya illiyahdayana@gmail.com .... terima kasih��