Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 19 Februari 2010

New Robot Following Line

11 comments:

Tanpa Nama berkata...

sy nak projek ni ntok wat final ni...
leh x bg litar dlm bentuk protel dxp...send e-mail kat am_proofile@yahoo.com
sy nak secepat mungkin

Tanpa Nama berkata...

boleh emailkan kepada saya details kpd ttg projek ini seperti litar, kos , dan apa2 mengenai projek ini kpd musang9999@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan projek nie...
berserta cct diagram...

emel : Aeqeos_90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan projek nie...
berserta cct diagram ye....plz

minta tlg emailkan jonet_bcd@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy nak projek ni utk final,bleh bagi litar skematik n harga projek, fungsi sekali
send e mail ka sy fitriah_zulkifli@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy berminat untuk projek ini..email kn pd sy detail tentang projek ni serta kos,tinytech99@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

kalu nk bli brape harge er?? bleh ltok brape harge?? kbo jelas gop... terang llu ckt... bleh x??

Tanpa Nama berkata...

nk bli brape harge er??

Tanpa Nama berkata...

salam satu malaysia..
saya tertarik dengan projek ney..
ley jelaskan overal detail untuk projek ney serta circuit diagram nye...
kbetulan sy masih dlm pencarian untok tajuk final projek..
harap dapay membantu..
emel :
real_kai92@yahoo.com

Mr Stomr berkata...

Boleh bagi info mengenai projek ini kepada zainazraai.razlan@gmail.com seperti
harga dan lain-lain

Tanpa Nama berkata...

Saya nak dapatkan projek yang simple flm waktu terdekat.. projek tu gunakan relay... erm, boleh emailkan dekat sayaape2 projek.sy nak dapatkan isnin nie. nsyahirah634@g.mail.com