Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 14 Ogos 2009

Auto Bridge



[Contact Us]   [HOME]   [Detail]

28 comments:

alib berkata...

boleh cerita lebih detail ttg projek ini berserta kosnya... email (arelibers_89@yahoo.com.my)

Tanpa Nama berkata...

sy pn hendak thu..
email sy. ad_putra55@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..blh terangkan sedikit kendalian mengenai litar nie...email nhudaamin@yahoo.com

Apiss berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy zizy_jie@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

bro boleh bagi detail project nie?

my email
ginger_junior@yahoo.com

thankz

Tanpa Nama berkata...

saya nk buat mesin kuih sepit automatik. tlg emailkan saya nama komponen dan kos barang nak buat projek ni. wanie_dennie@yahoo.com

iera berkata...

sy nk wat projek final..
tajuk : mesin binding automatik..
mslhnye, sy x tau litar apa yg sesuai digunakan..tlg britahu sy mengenai litar , litar skematik, n kosnyer..

Tanpa Nama berkata...

emailkan saya atrix_97@yahoo.com..hendak mengetahui serba banyak yg boleh mengenai litar serta kosnya..

Tanpa Nama berkata...

berminat nk dengan projek nie bole bagi detail fvoda74@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

berminat nk dengan projek nie bole bagi detail fvoda74@yahoo.com

east berkata...

blh terangkan projek ni ngn lbh detail x? blh bg litar x? lemangtimur007@yahoo.com

pie_ek9 berkata...

saya perlukan bantuan utk bt projek smatr parking nih.. boleh tolong bagi detail tentang litar projek ni..pie_ek9@yahoo.com

saidah Munierah berkata...

bole saya nk dptkn detail untuk projek nie x??? saya nk detail bsm kosnya ye...saya nk buat untuk projek akhir tahun saya memandangkan saya xde idea skrg nie...nie email saya :
saidah_mun89@yahoo.com

p/s: time kasih byk yer~

Tanpa Nama berkata...

boleh cerita detail lagi.. kos.. aplikasi... jual?? email (marik_khairi@yahoo.com)

airil berkata...

salam...
boleh saya mintak detail dan litar skematik utk projek ni?
ni e-mail sy (fazrilmuhamad@ymail.com)

cinnong berkata...

sya nak projek ni kalau boleh siap sebelum tgl 17 mac....boleh berikan keterangan tentang projek ni dan harga ya...

cinnong berkata...

sya nk projek ni dan kalau boleh siap sebelum tgl 17 mac 2011..berikan maklumat harga ya nanti sya uruskan dgn cepat tentang pembayaran....email sya cuubbuyy@yahoo.com...no tel sya...014-5597693

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan projek ini dan untuk projek akhir ini dgn scp mungkin dlm bln ini...terangkan kendalian (detail) dan kosnya .email saya teenagecapapek@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan projek ini .boleh beserta detail sekali tak?
cll 0198069649..

Tanpa Nama berkata...

cinnong..awk dah dapat tak detail utk mini projek nie?sesiapa yang ade blh bntu tak..?free mana2 relod rm30..saya amat memerlukanya..
teenagecapapek@yahoo.com jika dah hntr d mail nie tlg bls d blog ini juga ya. tq

Tanpa Nama berkata...

erm siapa da cadangan tak....dengan auto bride..
ape yng paling sesuai untuk rekaan tajuk nie..?boleh bagi idea tak....plsss..kepada sesiapa ade buat projek nie...

alfi berkata...

tolong bagi denagn libih lanjut tentang projek ini.. kos dan maklumat tentangnya..
email: shiningneo@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

blh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi.email kt sya
casper_aztec@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..sy berminat ngan projek nie...mtk tlg terangkan kendalian litar nie bole? dan sy nk mntk rajah skematik litar nie..tima kaseh..
pjah_yaaz@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalammualaikum ...sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email amyrul_hafizz@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam..
saya berminat lah dengan projek ni..
boleh x bagi saya litar skematik dan detail serta senarai komponen nya sekali...
ni email saya..(caie_panda@yahoo.com)

Erra Shahira berkata...

berminat dgn projek ni . boleh bagi details .. email erravroom16@gmail.com

saiful berkata...

Salam,sy berminat dgn projek nie,leh bg mail kat saiful_yahoo.com,mekasih