Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 14 Ogos 2009

Smart Parking


Circuit Sensor Infra-Red, Counter Up and Down, Parking Alarm


Circuit Motor Forward Reverse

71 comments:

Tanpa Nama berkata...

mcm mane nak buat ni??
sy nak buat projek last sam la..

adminpro berkata...

Email kat saya tajuk projek..

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan smart parking nie...
berserta cct diagram...
email sy...shizukasweet_89@yahoo.com

danitemare berkata...

sye nak wt smart parking ni untuk fnal projek..lh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi.email kt sye..aihara_uchii@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam...saye nk bt final projek pasal barrier...leh x bg litar ngan die pnyer detail projek smart parking nie...e-mail kat e_zul09@yahoo.com...tq

Tanpa Nama berkata...

thun depn sy kne wt final projek..
tp sy msih xde projek lg..
ade sebrg idea x??
projek sy kne gne PIC or PLC..
tlong..
klu ade idea..
email kn ke:
sliper_123@rocketmail.com

tycoon85 berkata...

salam... boleh bgtau details pasal project ni tak? sy nak wat project ni sem depan. email sy O_tycoon85@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam...nak tau lbh detail tntang projek nie bley???email sy nisa.kecik08@gmail

Apiss berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy zizy_jie@yahoo.com

waja berkata...

Salam.. ad x sensor jarak yang kte bleh tetapkan sendiri jaraknya??
kalo ad bg taw la ye..

Tanpa Nama berkata...

blh bg x idea sy nk bt final projek...
next sem dh kna start present...
tp syg xde idea lg la...
ingt nk bt smart parking n thannk upgrade ckit....
nnt email sy waniedhirall@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy sakura_warsz@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan smart parking nie...
berserta diagram...
email: zhafr1qibut@ymail.com

Tanpa Nama berkata...

Salam bro,boleh tanya skit berapa harga kalau nak projek ni?

Tanpa Nama berkata...

leh x emailkn detail smart parking ney...eidos90rebelion@yahoo.com...

Tanpa Nama berkata...

hye i nk wat projek tapi xda idea la..
cmne ea..
ble tlg x???
bagi cdagan yang ideal...
email la kat saya... fvoda74@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

ni pon cm best jugak .. bley x bagitau saye mcm mane projek ni berfungsi .. klau bleh bg detail skali ye ..

casperz_0221@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy niezam_8935@rocketmail.com

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan smart parking nie...
berserta cct diagram...
samada projek neh gne PIC or x?

Tanpa Nama berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan smart parking nie...
berserta cct diagram...
samada projek neh gne PIC or x?
plzzzz..

emel : Aeqeos_90@yahoo.com

Blog Leader berkata...

Saya ada detail projek ni. Leh email ker saya untuk sebarang pertanyaan. Senang jer projek nie... Huhuhu...
email saya idea.projek@yahoo.com

Nak ym ngan saya pun leh...

Tanpa Nama berkata...

saye nk wt projek tahun akhir tp saye xda tjuk ag....leh x cdgkn tjuk...n pe2 yg berkaitan..
tlg anta kt emel sye ea...huhu
aniseca_jb89@yahoo.com.my

j!3haH berkata...

sy nk wt projek smart parking sem ni...leh x bg litar ngan die pnyer detail projek smart parking nie...

saidah Munierah berkata...

Bole saya nk detail projek nie x?? dgn kosnya skli ye...saya nk buat projek tuk akhir tahun saya...
saya bminat sgt dgn projrk nie...
nie email saya:
saidah_mun89@yahoo.com

p/s: time kasih ye~

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy psycoadeq88@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy psycoadeq88@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

blh bg sy detail ttg projek ni?
capslock_e@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam....saye nk wat projek sem akhir gak..de idea...tp x taw nk wat cne la...
boleh bantu sye??
nazz_areesya90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh emailkan pada saya sinopsis project ni dan keseluruhan litar untuk projek ini..

azilaz03@yahoo.com

tq..

shahrul idrus berkata...

sye nak wt smart parking ni untuk fnal projek..lh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi &kosnya .email kt shahrul.idrus@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

bley terangkan detail tentang "smart parking" kpd sy..
email: seah_sal@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh btaw sy ngn lbih detail tntang smart parking ni???sy brmnat la nk wt utk projek sy...email sy nooreen91@ymail.com..

Tanpa Nama berkata...

salam..sya nk buat projek smart counter parking niee...
boleh beri cadangan lakaran litar kpd sya...dan komponen yg diperlukan
bedull_alamin@yahoo.com

syafiq berkata...

Sistem Pempembersih tangan Automatik menggunakan PLC Omron CPM2A-40
de x projerk nie??

syafiq berkata...

Sistem Pempembersih tangan Automatik menggunakan PLC Omron CPM2A-40
de xtjuk nie??

Tanpa Nama berkata...

Sistem Pempembersih tangan Automatik menggunakan PLC Omron CPM2A-40
de xtjuk nie??

Tanpa Nama berkata...

PLC controlled fire fighting system (kss)..
email sye projek nie..

Tanpa Nama berkata...

saya berminat untuk mengetahui konsep projek ini dan cara fungsi projek ini..
boleh tolong e-mailkan pas=da saya..
uekii_faintclutch@yahoo.com..
tQ..~~

Naz berkata...

saya berminat ngan projek nie...bleh gtau kos nak wat projek nie..ngan senarai komponen..sbb saya kena wat final projek...

Naz berkata...

saya berminat ngan projek nie..brapa yer harga nak wat projek nie..dgan senarai komponen yg di perlukan,,ni emel saya (naz_izzat_903@yahoo.com)

Tanpa Nama berkata...

sy kne wat prsediaan utk projek akhir..mcm mna nk wat projek ni...sy kna wat mggunakan hardware n software tmsuk plc...tlg email kt sya mklumat projek ini..rara_fida91@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat ngan sensor ni, tapi saya tiada idea untuk final projek saya, berapa kos untuk sensor ini dan dimana boleh ia didapati?? tolong beri idea tok saya.... ini e-mail saya.. aminlipis@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam...saya salah sorng pelajar IPT yang berada dalam semester terakhir dan perlu membuat satu projek dan saya berminat dgn projek ne. jikalau boleh, saya bharap agar anda boleh memberikan saya maklumat berkenaan projek ini. email saya...beastboy_14@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

sy berminat ngn projek ni...
bleh bg detail tntang projek ni x...
sy sedang mncri bahan untuk final projek..
penting sgt...kerjasama anda amat sya hargai...t.q

ni email sy :nurulazreen_89@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

nak litar skematik blh??
email day_deng55@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2 pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli.. berapa kos ? email sy shah_jack10@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam
saya berminat dgn projek ini. saya mahu lebih detail tentg projek ini. terima kasih saya ucapkn, kerjasama anda amat dihargai. alamat email baihakki_90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sya berminat tentang projek ini.sya ingin mengetahuinya lebih lanjut. bleh emailkan maklumat pada sya.tntang litar serta komponen .kerjasama tuan amat dihargai

faez_amirul@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya nk buat projek akhir ni...boleh tak bg litar ngan die pnyer detail projek smart parking ni.......email kat saya shahfiqrahman@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh x tolong hntar litar skematik ni.. dan brapa kos untuk buat projek smart parking?
ezzad501@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya nak wat projek ni...leh x tolong emailkan kpad saya circuit dy ,jenis2 component yg dgunakan secara detail,ma kaseh:)


syuhada_dekda26@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya nak wat projek ni...leh x tolong emailkan kpad saya circuit dy ,jenis2 component yg dgunakan secara detail,ma kaseh:)


syuhada_dekda26@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sya nk taw psal projek robot cleaner... program yg dia gna... klaw sya bminat, mcm mna?? awak jual projek or proposal sahaja.... putra_hanif90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam... boleh bgtau details pasal project ni tak?
blh email sya casper_aztec@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat projek nie'
boleh bantu saya..
bape kos?
barang di guna kan?
email kt saya nazh_mobile@yahoo.com.
tq

Tanpa Nama berkata...

salam . .

saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang projek ini.sy memohon untuk dapatkan keterangan yang lebih jelas pasal projek ini kerana projek saya hampir sama dengan projek ini .
sy memohon emelkan kt emel saya .
(mohammadmalindo_91@yahoo.com)

Tanpa Nama berkata...

salam..nk tahu lebih lanjut projek ini..boleh email kn pada saya....RealManU_2891@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum
boleh x tlg emailkn pd sy cara nk sambungan dan apa2 yg berkaitan dgn projek ni pd sy
mohd.nursyahmi.bin.jamil@gmail.com

wan berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email sy ikhwan_ifwad@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

sy berminat dengan projek ni...hope bole kongsi litar dan penerangan mengenai projek ni...mungkin bole emailkn ke ezerycruzz@yahoo.com...tq...

ruby aulia berkata...

salam, sy berminat ngan projek nie utk idea final projek sy.. boleh x share detail litar dan penerangan projek nie... emailkan ke ruby_pis92@yahoo.com... tq.. :)

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x bg litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar dan proposal skli..email ajib_smart@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam.... bleh send litar skematik dan senarai komponen ...
Terangkan scra detail skali....

city_95@ymail.com

suhail berkata...

salam.boleh tolong emelkan detail projek ini..peralatan yg digunakan..emelkan sy dark_weather090@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam,sy tiada tjuk utk bt final projek..bleh e-mail kn sy..mngenai prjek ini..mcm proposal,litar skematik..ni e-mail sy m_firdzuan@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x share litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar or component dan proposal skli..email cinderella_cutez@yahoo.com..
thanks :)

Tanpa Nama berkata...

Salam saudara......sye berminat dengan litar ini bolehkah saudara tlong emailkn pd saya litar dan detail tentng smart park sensor ini....saya nk buat projek lst sem,"tajuk saye smart parking sensor"...dash_minor22@yahoo.com

AFIZATUL AKMA berkata...

sy nak wat project final...
tapi tak de idea...
leh tak tlong jelas kan secara keseluruhan smart parking nie...
berserta cct diagram...
email sy...erma_cute1224@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Saya nak buat final projek jugak.. boleh tak saya nak minta email admin untuk bertanya dengan lebih lanjut tentang projek yang menggunakan PLC ini.

Tanpa Nama berkata...

Emel kt saya boleh tk? Tq nsyahira257@gmail.com

Leroy David berkata...

Boleh email pada saya tentang projek ni? leroydavid97@gmail.com