Ahad, 11 Oktober 2009

Projek Mesin Rumput








Model untuk projek mesin rumput.

[Contact Us]   [HOME]   [Detail]

35 comments:

Shah berkata...

Salam,
ak berminat la dgn projek ni..
ak nk tahu tentang projek ni blh x>.

Tanpa Nama berkata...

Salam....Saya berminat dengan projek ini...Boleh tak minta litar skematik,senarai komponen dan prosedur penggunaan projek ini....alamat email - junkielock.amir@gmail.com

x berkata...

saya nak wat projek ni sem last ni,,

Tanpa Nama berkata...

Salam....Saya berminat dengan projek ini...saya nk minta litar skematik,senarai komponen dan prosedur penggunaan projek ini..tq sgt2 ye

ferzayu@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..saya sem akhir..projek saya pun camni gak bleh tak nak tau litar bskematik,komponen dan cara ia beroperasi..saya berharap sgtlah..terima kasih..
g_dah2567@yahoo.com..email saya

Tanpa Nama berkata...

saya sangat berterima kasih kepada saudara/saudari jika sudi berkongsi ilmu dan maklumat dengan kami..saya sngat berminat dengan projek ni..arap dapat membantu saya..terima kasih..

g_dah2567@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam....
Saya sangat berminat dengan projek ni.....boleh x bagi panduan cara-cara membuatnya seperti litar, komponen dan kos keseluruhannya.....
awecakna@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

ot ilmum xpayah tnye hampeh btol

Tanpa Nama berkata...

org kedekut ilmu,xpyah tanye lah..wat taruh harapan jew..

adminpro berkata...

Sala..
Sorry x sempat nak update blog dan bagi maklumat pasal projek... Sebarang pertanyaan terus email kat saya, Email:salesntwins@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

kalau kauorang nak wat projek kenalah beli mana leh dapat free.

Tanpa Nama berkata...

salam...sy da plan nk wat projek ni...leh bg info sal projek ni?
tengkurowks_89@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam....Saya berminat dengan projek ini...Boleh tak minta litar skematik,senarai komponen dan prosedur penggunaan projek ini....alamat email - papa_semut@yahoo.com..plezz

Tanpa Nama berkata...

salam,
ak berminat la dengan projek nie....
nk tau lbih lanjut dgan litar skematik, snaria komponen n prosedur projek nie....alamat email - etems_kim90@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam....
Saya sangat berminat dengan projek ni.....boleh x bagi panduan cara-cara membuatnya seperti litar, komponen dan kos keseluruhannya.....

emel kt : Aeqeos_90@yahoo.com

aizatjohar berkata...

saya berminat dan telah email kan.. aizatjohar@gmail.com

Muhammad Hidir berkata...

saye berminat ngan projek ni..
Leh tolong emel kan Litar, senarai komponen n jalan kerjee dy x???
akusibabuntua@gmail.com..

Hariz berkata...

Salam....
Saya sangat berminat dengan projek ni.....boleh x bagi panduan cara-cara membuatnya seperti litar, komponen dan kos keseluruhannya.....

rune_mirrage@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam kepada tuan pereka mesin. memg ciptaan yang mengagumkan bagi saya. Saya berminat dengan mencipta barangan elektronik ni. tapi, zero psal ni. saya nak mohon jasa tuan untuk hantarkan saya litar skematik, senarai barang2.
" ed_862002@yahoo.com " tQ

Tanpa Nama berkata...

salam, bro..
tolong email litar skematik projek nie dgn proposal dia..
sayanak wat projek nie untuk sem akhir nie..nie email saya..
x4got_luvbboy@yahoo.com..
Thx u bro..

Tanpa Nama berkata...

askumm emm sy berminat r nga projek ni..leh tak sy nak litar skematik,senaai komponen dan prosedur penggunaan projek ni...sy harap sagat dapat projek ni..nanti emeil kt sy nieey_44@yahoo.com.my

humairah berkata...

salam...
projek ni guna motor ac ker?
boleh bagi saya litar skemati tuk projek ni,
ni email saya sai_dd90@yahoo.com
tq

Tanpa Nama berkata...

saya berminat la dengan projek awak.klu boleh send proporsal kat saya di nurliyana.nadhirah@yahoo.com.my.asap

Tanpa Nama berkata...

Salam....Saya berminat dengan projek ini...Boleh tak minta litar skematik,senarai komponen dan prosedur penggunaan projek ini....alamat email -
jat_hujan135lcz@yahoo.com.my

nazihah maznan berkata...

berminat sgt..sbb skang sy ngah pk utk wat final projek mesin rumput..boleh x tlg anta kan skematik?

jieie0209.gmail.com

http://jieie0209.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

salam
saya berminat dgn projek ini.Boleh tak minta litar skematik,senarai komponen dan prosedur penggunaan projek ini. alamat email-muhammadsyahmi55@yahoo.com

aran berkata...

alo..saya nk tahu mengenai cara mesin ini bergerak.mesin ini bergerak secara automatic atau manual?kalo automatik,bole beritahu gunakan method ape x?care line following ker???

chikalito@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..bley bg detail2 sal projek ni...ngah buntu na bt fyp...
::asap
syahiran215@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Salam....
Saya sangat berminat dengan projek ni.....boleh x bagi panduan cara-cara membuatnya seperti litar, komponen dan kos keseluruhannya.....

kai_anwar93@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam...sya berminat dengan projek ini, boleh bg sya maklumat mengenai projek ini...sya nk wat rujukan untuk psm sya....jatribut@yahoo.com, nie alamat email sya,terma kash....

Tanpa Nama berkata...

Salam... sy berminat dgn projek ini kerana sy ingin m'cri idea utk membuat projek...bley x sy dptkan litar skematik utk projek ini.ini email sy kubala_michal@yahoo.com

terima kasih =)

Tanpa Nama berkata...

salam...sy bermnat dgn projek smart gardn dan prject mesin rumput..blh tak emailkan sy proposal prjct tersebut
alamat email azianiefazrina@yahoo.com

Muhammad Syamil berkata...

salam,
aku pn berminat la ngan projek ni..
aku nk thu psal projek ni..
bleh emel kt aku psal projek ni..
syamil_tgj@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam.. saya berminat dengan projek ini.. bolehkah anda berikan detail tentang kos projek ini beserta dengan komponen elektrik dan litar skematik projek ini?? email saya -paylangjb@yahoo.com

haI FirR berkata...

salam..saya berminat utk jdikan projek mesin rumput ni sebagai projek akhir saya..boleh saya dapat kan senarai bahan2 yang diperlukan dan litar skematik projek tersebut..
serta proposal dan kegunaan jika ada. ni email saya..

hai.firr@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Terdapat ralat dalam alat ini

Featured