Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jumaat, 6 Mac 2009

ROBOT FOLLOWING LINE


PANDANGAN HADAPAN

















PANDANGAN TEPI















PANDANGAN BAWAH

30 comments:

Tanpa Nama berkata...

mcm best jer..brapa rm????

adminpro berkata...

bagi email address...nanti saya email..

Tanpa Nama berkata...

bro bleh email kat saya tk prosuder utk litar ni...

ni email saya d-salih@sensata.com

tq

umaR_aLFarouk berkata...

Salam, saya pun minat gak nak buat projek ni..boleh bagi kat saya apa ajer yg berkaitan dgn projek ni, mcm rekabentuk litar, programming utk microprocessor, komponen dan sebagainya ker email saya umaralfarouk@gmail.com . termasuk kosnya sekali....Tq

shareh89 berkata...

salam..
bleh kasi prosedur n skematik utk projek ni x? nmpk menarik je
ni emel sy dark_runner5941@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

hi...sya bminat utk mngetahui dgn lbh deetail tntg stuff ni..blh email pd sya tntgny x?? blh emel pd sya proposalny, tmsuk scematicny..emel sya..aina_qadeeja85@yahoo.com.my

amir berkata...

Boleh tk emeil kt saya tntang projek ni.amirul_988@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

urgent...Boleh tk emeil kt saya tntang projek ni...TQ
ahbee.ahbee@hotmail.com

Tanpa Nama berkata...

boleh tak email keterangan lanjut tentang robot line kat sy..?pls...she_ba89@yahoo.com

adminpro berkata...

Sebarang pertanyaan boleh email terus kat saya..

email: salesntwins@gmail.com

ameer berkata...

salam...ak bminat utk mngetahui dgn lbh deetail tntg stuff ni..blh email pd ak tntgny x?? blh emel pd ak proposalny, tmsuk scematicny and all bout this stuff la..emel sya
penyek_1611@yahoo.com
URGENT....!!!

Tanpa Nama berkata...

berapa rm projek ini.saya nak belum pasang punya.ahbee.ahbee@hotmail.com

Tanpa Nama berkata...

blh bg kt sy x kt sy kos n sumer tentang projek ni??? kalau blh segera ye... best la projek nie....

Tanpa Nama berkata...

salam....

blh sy dapatkan fungsi litar, kos, litar skematik n senang cakap sume la tentang projek nie. sy perlukan segera....boleh ye... anta pd mail sy....

Bro_lktiger20@yahoo.com

jai berkata...

salam..

bleh tak bg sy prosedur dan detail tntg projek ni?

dan kos n all the info utk projek ni?

ni email sy:
jairain@gmail.com

thanks.

superb_cesc berkata...

salam......
boleh x bg sy penerangan dan litar skematik bagi projek robot following line.sy nk jdkan projek ni final projek sy

superb_cesc berkata...

projek ni sesuai dgn assigment sy

Tanpa Nama berkata...

tlg email litar kpd saya...hrp sgt2...tq..ni email sy...speeky_gurl@yahoo.com..

Tanpa Nama berkata...

bley x email dy puye prosedur ke email sy,...black_plan89@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalam..
projek nie mengunakan litar H-bridge x??kalo gune blh x trgkan sedikit mengenai operasi kendalian litar tersebut..nie email saya nhudaamin@yahoo.com

zameer berkata...

slm...blh bg info ttg projek nie x??psl litar ke..ape ke...please emel kt zamir_zameer@yahoo.com.my

GLENN berkata...

boleh x bg info tentang komponen elektronik, litar skematik,kos dan programing. juga penerangan serba sedikit tentang projek robot following line.nak buat preparation untuk projek akan datang..
jika sudi sila Emailkan ke

Glennalbert88@Gmail.com

Tanpa Nama berkata...

can i have the details please?

mangekyou_onele@yahoo.com

thanks.

Tanpa Nama berkata...

salam saya nak buat projek ni,so nak mintak tolong bagi apa yang berkaitan dgn projek ni, mcm rekabentuk litar, programming utk microprocessor, komponen dan sebagainya ker email saya herryredevil_mu@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh tak email saya litar skematik tentang projek nie?
sy nak buat final projek saya.
nie email sy.-
max1990_0120@live.com

Tanpa Nama berkata...

salam.... bro boleh tolong post circuit project robot follow line x.. aku minat sangat nk buat project ni.. dan klu boleh minta tolong diajar le mengenai program PIC tu klu berkesempatan le.. ade sebarang cas bagith la yek.. aku sanggup membayarnyer utk wat project ni.. tp cas jgn mahal2... hehe... klu boleh contact no. ni. 013-9144762 (hafiz)... email: hafiz_871111@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam..bro blh tlg bagi litar skematik utk robot nie x???klu blh tlg send kat email nie jai_skinheads@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh bagi detail..mengenai projek ini?

mrstomr@ymail.com

Tanpa Nama berkata...

Salam. Bleh email kn kmponen2 tntang projek ni. Litar skematik n detail2.. khairul_JB92@yahoo.com

rey berkata...

tlong email kan kat saya portugasdrey@gmail.com