Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ahad, 28 Mac 2010

Smart Dushbin

12 comments:

hafizee_jr berkata...

assalamualaikum...
saya nk wat projek ni..
cmne nk dpt detail psl projek ni..
klu yg da siap punye ade x...

Tanpa Nama berkata...

SALAM...
nmpk cm mnrk je projek nie??.
leh x tlng email detail tntag projek nie...:)

email sy : baenz_mysterious@yahoo.com

mcm brmnat plak sy nak wat projek nie...
brpa kos smue ek??..
hrp admin dpt email kn kt sy as soon as possible..:)
sbb nk kna wat proposal lak..

Tanpa Nama berkata...

salam ..
bunyi mcm best je projek ni .. bley tau x ape fungsi projek ni .. n kndalian nye mcm mane ..

emel detail kt saye ea ..

casperz_0221@yahoo.com

klau bley anta cpat detail .. nk bgtau lect .. dh byk projek kene reject ni ..huhu

projek elektronik berkata...

ok cantek jg projek kau ni tp kau x tunjuk ngn lebih jelas macam mana student nak tahu
patutnya tunjuklah demo sikit

just comment

Tanpa Nama berkata...

SALAM...
nmpk cm mnrk je projek nie??.
leh x tlng email detail tntag projek nie...:)

email sy : niezam_8935@rocketmail.com

mcm brmnat plak sy nak wat projek nie...
brpa kos smue ek??..
hrp admin dpt email kn kt sy as soon as possible..:)
sbb nk kna wat proposal lak..

Tanpa Nama berkata...

salam,
sy berminat untuk wt projek nie.
bole tak email kan detail pasal litar yang digunakan dlm smart dusbtin nie. ataupun litar skematik yg digunakan dlm projek nie.

ella.abab@yahoo.com
harap admin dpt email kn kt saya dlm masa yg terdekat nie.
terima kasih(:

Tanpa Nama berkata...

salam,
sy berminat untuk wt projek nie.
bole tak email kan detail pasal litar yang digunakan dlm smart dusbtin nie. ataupun litar skematik yg digunakan dlm projek nie.

ella.abab@yahoo.com
harap admin dpt email kn kt saya dlm masa yg terdekat nie.
terima kasih(:

Khairul Anuar berkata...

salam.. mnarik projek ni.. blh share maklumat tentng jnis snsor yg digunakan dan kos untuk projek ini?
trima kasih.. kanuar3@gmail.com

NURfatINN IzzaTI berkata...

salam .. projek nmpak menarik .. tapi boleh sya thu.. buat gna pic ke .. blh email kn saya detail2 nya x .. perlukan lebih bnyk information, ni email sy ...

love_story219414@yahoo.com

Noor Fazilla berkata...

salam..
leh xshare info, cct details psl project ni?

Thanxs a lot ya!

fazilla5408@gmail.com

Noor Fazilla berkata...

salam..leh xshare detail cct & info psl projek ni?

Thanx a lot.

fazilla5408@gmail.com

ikmal fadil berkata...

Salam..boleh xshare tntng detail?
Ikmalfadil97@gmail.com