Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ahad, 10 Julai 2011

KM-AMPAIAN AUTOMATIC

38 comments:

Tanpa Nama berkata...

boleh x explain serba sedikit pasal projevt nie??? n boleh x bg sambungan litar die.. eqasuju@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

tlg email smbungn litar, dan detail pasal projek nie... amat berminat....
email saya; sweetsuraya_22@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

slm...ley x email smbungan litar,n gtau programming ape yg dgne..
annieszie@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam..saya berminat dgn projek ni kalau ble sent detail about this project ke email saya hasbidullah@gmail.com

ruby aulia berkata...

salam, bleh x share pasal detail projek nie dgn schematic circuit projek tersebut.... tq.. emailkan kt ruby_pis92@yahoo.com :)

Tanpa Nama berkata...

salam...sy berminat dgn projek ni...blh x email sy litar yang digunakan..ariesyam_eco@yahoo.com.my

Tanpa Nama berkata...

salam, bleh x share pasal detail projek nie dgn schematic circuit projek tersebut.... tq.. emailkan kt wanwfu92@gmail.com

easyhomejob berkata...

Salam.
saya berminat dengan projek ni.boleh bg detail mengenai projek ni?? syamimimihat@yahoo.com

wanie berkata...

salam saya berminat dengan projek ini.menarikk.minta jasa baik saudara/i untuk emailkan kepada adibazham@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam...sy berminat dgn projek ni...blh x email sy litar yang digunakan.. shera_iera94@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh tolong emailkn detail ke azam_en9@yahoo.com ?

Tanpa Nama berkata...

tlg emailkn detail projek ke mohdnorazamuddin@gmail.com

endang berkata...

Salam, saya ingin tahu tentang litar, program dan peralatan yang digunakan dalam projek ini, sudi kiranya detailnya dialamatkan ke email saya....enn8370@yahoo.com
terima kasih atas bantuan dan kerjasama

aizad aboy berkata...

explain lg detail projek ni ,
email kan litar skematik ,
sy berminat

aizad aboy berkata...

aizadaboy@gmail.com

Farhani Aien berkata...

assalam @salam sejahtera ...boleh mintak share idea projek ini , litar yang digunakan, programming dan keseluruhannya in full detail..
email:farhanifatah@yahoo.com..tq

Tanpa Nama berkata...

salam. boleh x emailkan detail projek nie dgn schematic circuit projek n gtau programming ape yg dgunekan umira_nordin@yahoo.com

aizad aboy berkata...

email kan lg detail
aizadaboy93@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam...leh saya taw kos projek ni brape??pape hal email kt eqahscorpiogulz@gmail.com.

siti hajar berkata...

salam. boleh emailkan pada saya litar untuk projek ni. sitihaja1993@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam boleh x email kat saya litar untuk projek ampaian automatic
saya amat berminat
nie email saya
nurulmyracamila@yahoo.com

Fitri Rfif berkata...

salam boleh x email kat saya litar untuk projek ampaian automatic
saya amat berminat
nie email saya
fitrirfif@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

Saya berminat untuk buat projek ini.Boleh terangkan dengan lebih jelas bagaimana nak buat projek ni.Mohon berikan kerjasana =)

NIEYSAH ADNAN berkata...

Boleh terangkan dengan lebih detail mengenai projek ini.Email saya HONEYNYSAH@YAHOO.COM.

Tanpa Nama berkata...

assalam @salam sejahtera ...boleh mintak share idea projek ini , litar yang digunakan, programming dan keseluruhannya in full detail..
email:elya_92@yahoo.com.my..time kasih..

dayah nurul berkata...

salam.. saya berminat dengan projek ni.. boleh tak sent detail pasal projek ni.. nuruldaeyah91@gmail.com

fatin naimah berkata...

salam.. saya berminat dengan projek ni.. boleh tak sent detail pasal projek ni..email fatinlove94@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam,boleh x email detail pasal projek ni,guna material apa...ni emailny ira.mira25@yahoo.com

azim oakley berkata...

salam. sye berminat dengan projek ni. boleh tak sy nk detail pasal projek ni sekali dengan litar skematik. kalau ade email pada muhamad_hazim95@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam.boleh sharekan dgn saya detail mengenai projek ni?litar schematic dan proposal
emailkan ke saya : kurakura261@yahoo.com
tq.

Mohd Muslim berkata...

Assalamualaikum...boleh x email kn tentang projek ni pda email mohdmuslim_7@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum...Saya berminat dengan projek ni..boleh sy dpt kn info yg detail utk projek ni...atikah_najihah@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam.boleh sharekan dgn saya detail mengenai projek ni?litar schematic dan proposal
emailkan ke saya afifhasbi91@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamulaikum.boleh.emailkan projek ini pada email saya ? saya perlukan bantuan cik. ni nama email saya syerabam96@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam , email kn maklumat projek ni , ridzuanysyah@gmail.com . TQ

Tanpa Nama berkata...

Salam , say mcm berminat la nk buat projek ni bole x email kn saye mcm mane nk buat projek ni ..ni email saya muhammadsyukri97.ms@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat dengan projek ni. boleh email saya lebih lanjut berkaitaqn projek ni. sila email saya di nursyuhadaishz@gmail.com
ASAP !

Yusri berkata...

Assalamualaikum...sy sedang buat projek lebih kurang mcm ni...boleh tak kalau terangkan serba sedikit serta litar yang digunakan....sy amat memerlukan...jasa awak amat sy hargai...email- yusrijaafar12@gmail.com