Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Khamis, 25 Ogos 2011

FYPP7-SMOKE AUTO FAN



18 comments:

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..bleh x sy nk mintak symetic source code dan ape2..sy buntu ni nk wt final project..tlg :)..klu boleh email kan kt sy wanscoot_lb@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

blh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi.email kt sya
casper_aztec@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam...boleh sya dapat kan infomation secare detail mengenai project ini...
ello_aref@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

boleh tak hantar maklumat projek ni kepada saya....saya guna pic juga untuk projek ni...harap maklum faezah 0145346068...faezahjuns@yahoo.com

fatin farhana berkata...

assalamualaikumm.. boleh saya dapatkan detail projek ni.. untuk rujukan final projek sy.. tlg emel sy di benkynichi@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..bleh x sy nk mintak symetic source code dan ape2..sy buntu ni nk wt final project..tlg :)..klu boleh email kan kt sy syahiran215@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..bleh x sy nk mintak symetic source code dan ape2..sy buntu ni nk wt final project..tlg :)..klu boleh email kan kt sy
email=syedkhairi91@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam...blh x saya nk taw lebih detail tentang projek nie.. nie email sy nadia_norsham@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum...bleh x sya nk litar smoke auto fan...sya btol2 perlukan..kalau boleh email kan kt sya noridawanie@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum
boleh x tlg email kn cara sambungan litarnya kpd sy
mohd.nursyahmi.bin.jamil@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum..bleh x sy nk mintak symetic source code dan ape2..sy buntu ni nk wt final project..tlg :)..klu boleh email kan kt sy amyrul_hafizz@yahoo.com

wan berkata...

assalamualaikumm.. boleh saya dapatkan detail projek ni.. untuk rujukan final projek sy.. tlg emel sy di ikhwan_ifwad@yahoo.com

wan berkata...

salam...boleh sya dapat kan infomation secare detail mengenai project ini.
ikhwan_ifwad@yahoo.com

wan berkata...

salam...boleh sya dapat kan infomation secare detail mengenai project ini.ikhwan_ifwad@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

mcm mne klau sya nak mmbeli projek smoke detectos yg ada fan tu?..

Tanpa Nama berkata...

salam...boleh sya dapat kan infomation secare detail mengenai project ini... naz_thehustle33@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

saya berminat la dgn projek ni... boleh sy dapatkan detail barang dan caranya... atau boleh sy dptkan no fon tuan/cik.... apa2 email di muhammadbadrilmunir@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

blh bgi scra detial pasal projek tu..skali ngan fungsi,litar dan komponen2 yg dignakan.tq..email kt sya
jukarami_rosmaria@yahoo.com